HINA/ Dario GRZELJ

IVICA KOSTELIĆ ‘Ja bez Sljemena ne mogu’

Ja bez Sljemena ne mogu, kazao je najbolji hrvatski skijaš svih vremena Ivica Kostelić, nakon što je uoči početka ženske slalomske utrke Svjetskog kupa odvezao sljemensku stazu kao predvozač s kamerom.

“Sljeme je dio mene, bio sam prošle godine na nekoj dječjoj utrci, toliko mi nedostaje. Sjetio sam se dok sam vozio kao predvozač negdje na pola staze svih svojhih sljemenskih utrka i uhvatila me neka jeza. Uvjeti su pomalo proljetni, ali je staza odlično pripremljena”, izjavio je Kostelić, koji više nije aktivni skijaš, ali se spremno uključio u organizaciju, makar i kao predvozač na ženskoj utrci.

“Shiffrin je Janica modernog doba jer vozi sve discipline i u svim discplinama je dobra. No, Janica je uvijek imala konkurenciju, a Mikaela kao da je nema, toliko je dominantna”, komentirao je Ivica žensku utrku, koju prati ipak mali broj gledatelja.

“Istina je da djeluje prazno, ali to je i za očekivati, pogotovu kada nema domaćih skijaša koji mogu napraviti nešto veliko. Ne zabrinjavam se, mislim da će na sutrašnjoj muškoj utrci biti puno ljudi”.

Kostelić je triput bio drugi na sljemenskoj utrci, a jednom je zauzeo treće mjesto.

Komentiraj