IVAN PERNAR “Poznavajući HDZ ne sumnjam u to da će me pokušati zatvoriti”

Patrik Macek/PIXSELL

Ivan Pernar, najaktivniji zastupnik u novom, devetom sazivu Sabora, na svom je Facebook profilu objavio kako sumnja da će ga uhititi te objavio tko će ga, u slučaju zatvora, zamijeniti u saborskim klupama.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“”Ako te politički zatvore zatvorili su i nas kao narod i birače. Referendum su uzeli još ako ovo narod više nema ništa. Onda je totalna diktatura. Postat ćeš mučenik, a onda predsjednik vlade i pobjednik to je put. Tada trebamo svi iza tebe stati i glasati za tebe jer tada će se otkriti da si imao pravo i oni će pasti…..”

Dragi prijatelji, poznavajući HDZ ne sumnjam u to da će me pokušati zatvoriti jer su to već puno puta činili, molim vas jedino da dok budem u zatvoru budete srcem uz mene i slijedite Ivana Vilibora Sinčića, on će mi biti zamjena u odsutnosti. On je dobar i pošten, misli sve kao i ja samo ne zna baš tako dobro artikulirati (izreći).

I nemojte gubiti nadu u teškim trenucima, uvijek imajte na umu da su mediji njihovi. Ako do toga dođe Vladimira Palfi će ući u Sabor umjesto mene i nastaviti gdje sam ja stao, ona ima isto srce kao i ja”, napisao je Pernar

Komentiraj