Sanjin Strukicl/PIXSELL

IVAJLO PETEV “Jedna utakmica neće srušiti moju motivaciju”

Nogometaši Dinama večeras su remizirali protiv Istre na Maksimiru, a trener ‘Modrih’ Ivajlo petev bio je vidno razočaran nakon utakmice – i igrom svoje momčadi i konačnim rezultatom.

“Čestitam Istri na utakmici, dok mi nismo odigrali dobro. Šteta što je protivnik postigao pogodak iz prve svoje prigode, to se ne smije događati momčadi koja se bori za naslov prvaka”, rekao je Petev naglašavajući kako će analizirati pogreške i greške u dodavanjima. Ističe kako Dinamo nije preuzeo dovoljno odgovornosti ni tražio dovoljno igre u dubinu.

“Imali smo nekoliko izrazitih prilika, ali to nije to. Odigrali smo slabu utakmicu, sami smo si krivi”, smatra bugarski trener. Dinamo ispred sebe ima izrazito težak raspored, a Petev kaže da svi nogometaši Dinama koji započnu utakmicu moraju ‘ginuti’ za Dinamo. “Protiv Istre nismo bili ozbiljni, nismo dali 100 posto, to su glavni razlozi gubitka dva boda”, smatra.

Petev i dalje stoji kod svog uvjerenja da će osvojiti naslov prvaka. “Jedna utakmica neće srušiti moju motivaciju. Ponavljam mi smo krivi za ovaj rezultat”, zaključio je.

Komentiraj