VIDEO: Operni pop sastav ‘Il Volo’ prije Zagreba, posjetio pripadnike UNIFIL-a

Star produkcija

Još malo je ostalo do koncertnog spektakla talijanskog trija Il Volo. Operni pop sastav, koji čine bariton Gianluca Ginoble (23) te dva tenora Piero Barone (25) i Ignazio Boschetto (23) ne prestaju s glazbenim radom. Nedavno su objavili više novih pjesma i suradnji, nastupili su i za japansku televiziju, posjetili talijanske pripadnike UNIFIL-a…

Strelovit uspon svrstao ih je u sam vrh glazbene industrije, nakon završene turneje po Sjevernoj i Južnoj Americi, 21. prosinca u organizaciji Star produkcije će nastupiti u zagrebačkoj Areni.

“Bit će to naš prvi koncert u Hrvatskoj i upravo zato što je prvi, jedva čekamo nastupiti u Areni. Nedavno smo posjetili Zagreb i moramo priznati da ste jako pristupačni i susretljivi. Bilo smo kratko ali boravak ondje ostao nam je u lijepom sjećanju”, rekli su mladići.

Iako ih uspoređuju s Tri tenora i takve usporedbe im laskaju, žele biti jedinstveni. Njihov potencijal otkrio je jedan od Tri tenora, Plácido Domingo, s kojim su radili na projektu Notte Magica. Riječ je o projektu koji je ujedno posveta originalnim Tenorima, Domingu, Carrerasu i Pavarottiju, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac. Il Volo je tako postao i prvi talijanski sastav koji je dobio dozvolu za obrade tih skladbi, a neke od njih ćemo čuti i na nadolazećem zagrebačkom koncertu.

“Na sceni smo deset godina, a karijeru smo započeli kao tinejdžeri. Iako smo sva trojica različiti i nismo se ranije poznavali, sad smo poput braće. Djelomično je i to tajna našeg uspjeha”, rekli su Il Volo.

Komentiraj