I Ćiro se cijepio: “Išao sam u Srbiju po rusko cjepivo! Svaki dan sve više nalikujem Putinu”

Legendarni hrvatski nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević (84) cijepio se rotiv koronavirusa. Cjepivo nije primio preko reda u nekoj hrvatskoj klinici, već je, kao književnica Vedrana Rudan, otišao u Srbiju. Tamo se cijepio ruskim cjepivom Sputnikom V.

“Lijepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve si više sličim na Putina! Raste ta lijepa plava kosa, baš je krasna, još samo da izvježbam njegov pogled, i to je to!”, šali se ‘trener svih trenera’.

Za 24sata ispričao je da je cjepivo primio prije desetak dana. Na pitanje hoće li uskoro ponovno preko granice po drugu dozu Ćiro kaže da su ‘specijalno za njega Rusi smućkali Sputnika u samo jednoj dozi’.

“Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagirao na cjepivo, valjda test na antitijela. Čuj, kako sam reagirao – tako da svako malo i bradu moram podšišati, raste k’o u Draže…”, nastavlja se šaliti Ćiro i poručuje da su Rusi svoje cjepivo napravili na način da će uskoro svatko tko ga primi početi nalikovati njihovom predsjedniku.

Objasnio je da je u Srbiju otišao jer tamo nude “najefikasnije” i “najvjerodostojnije” cjepivo, kojeg u Hrvatskoj još nema, i tko zna hoće li ga biti.

Komentiraj