HT PRVA LIGA: Varaždin – Gorica, početne postave

U sklopu 19. kola HT Prve lige Varaždin je od 15 sati domaćin Gorici. Njihova oba dosadašnja ovosezonska duela pripala su Gorici koja je prvo u Varaždinu slavila rezultatom 1:5, a potom je u Velikoj Gorici bila bolja s minimalnih 1:0.

Domaćini u današnjem ogledu zbog ozljeda ne mogu računati na Novoseleca, Djoua, Kolarića, Vuka i Pecu dok su gosti bez kartoniranih More, Babeca i Suka, Delfi je ozlijeđen, a Kahlina još uvijek nije dovoljno oporavljen nakon loma prsta.

Trener Varaždina Zoran Kastel je u najavi utakmice rekao: “U prva dva susreta ove sezone od Gorice smo kod kuće izgubili 5:1, dok smo na njihovom terenu poraženi s 1:0. Riječ je o momčadi koja zna igrati na rezultat, koja je iskusna, ima novog trenera, a nema sumnje da su se digli nakon pobjede nad Rijekom u gostima. Odigrali su i dobru utakmicu s Dinamom, kojeg su do kraja držali u neizvjesnosti. U susret moramo ići bez kalkulacija, pokušati pobijediti, igramo na našem terenu te će se i nas puno pitati na toj utakmici. Ukoliko budemo na nivou igrom ćemo morati doći do pobjede.”

Njegov kolega na suprotnoj klupi Siniša Oreščanin je dodao: “Ozljede i kartoni sastavni su dio nogometa, ali imam puno povjerenje u sve koji će nastupiti i ne sumnjam da ćemo odigrati najbolje što možemo u ovom trenutku.”

Glavni sudac utakmice je Damir Batinić iz Osijeka kojem će pomagati Goran Loparac (Sladojevci), Kristijan Novosel (Valpovo) i Marko Cestarić (Sisak), a u VAR sobi će biti Ivan Bebek (Rijeka) i Igor Krmar (Zagreb). Delegat susreta je Milan Rukavina (Rijeka), a suce će kontrolirati Zlatko Šimčić (Koprivnica).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj