HT PRVA LIGA: Slaven Belupo – Lokomotiva, početne postave

U prvoj utakmici subotnjeg programa 24. kola HT Prve lige Slaven Belupo od 15 sati na stadionu Ivan Kušek Apaš dočekuje Lokomotivu. U njihovom prvom ovosezonskom duelu odigranom u Koprivnici nije bilo golova dok je Lokomotiva u Zagrebu slavila rezultatom 2:1.

Domaćini u današnjem susretu ne mogu računati na Parackog i Prcu koji su ozlijeđeni dok su gosti iz istog razloga lišeni usluga Mersinaja, Osmankovića, Pivarića i Tucija.

Trener Farmaceuta Tomislav Stipić je u najavi dvoboja rekao: “Veselimo se utakmici s Lokomotivom, ali prije svega moram sebi ostati vjeran i ono u što vjerujem moram prenijeti u glavu i srca mojih igrača. Moramo biti hrabri i iskrcati sve što imamo na teren.”

Njegov kolega na klupi Lokomotive Jerko Leko je izjavio: “Fokus nam jest na utakmicama s Istrom, s bodovima iz tih utakmica odmaknuli bismo Puljanima i malo odahnuli u toj borbi za ostanak. Međutim, to ne znači da u Koprivnicu također ne idemo po pobjedu, želimo i tu slaviti pa što dalje odmaknuti od tog zadnjeg mjesta.”

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin (Donji Miholjac) kojem će asistirati Dario Knez (Osijek), Kristijan Novosel (Valpovo) i Josip Lučić (Vinkovci) dok će u VAR sobi biti Mario Zebec (Cestica) i Goran Pataki (Đakovo). Delegat susreta je Martin Šarić (Vrbovec), a suce će kontrolirati Šime Bugarija (Bibinje).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj