HT PRVA LIGA: Šibenik – Osijek, početne postave

Od 17:05 na Šubićevcu počinje posljednji susret 25. kola HT Prve lige u kojem će snage odmjeriti Šibenik i Osijek. U njihova dva prethodna ovosezonska sraza slavili su Bijelo-plavi koji su prvo na gostovanju došli do tri boda rezultatom 0:2, a potom su na domaćem terenu pobijedili s 1:0.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na kartoniranog Todorskog i ozlijeđene Pandžu i Minu dok su gosti bez usluga Brleka, Grezde, Topčagića i Ndockyta koji se oporavljaju od težih ozljeda.

Trener Narančastih Krunoslav Rendulić je dvoboj najavio sljedećim riječima: “Neću otkriti toplu vodu ako kažem da je Osijek, uz Dinamo, naša najbolja momčad. Kvalitetni su, jako malo daju protivniku. Jako dobro su vođeni, Bjelica je visoko kvalitetan trener za koga sam uvjeren da će vrlo skoro završiti u nekoj od Liga petice gdje će imati što kazati. Međutim, naša filozofija do početka sezone je uvijek ista, idemo po pobjedu svugdje i protiv svakoga. Ništa se ne mijenja ni u slučaju Osijeka.”

Strateg gostiju Nenad Bjelica je dodao: “Jako mi je drago što Kruno ostvaruje zapažene rezultate. Ima svoj put, nije odmah ušao u prevelike „cipele“, kroči njime marljivo i strpljivo. Dakle, prolazi sve razine koje su nužne da bi postao veliki trener. To mu i želim, budući da je izuzetno sistematičan i korektan. Što se nas tiče, pokazali smo u zadnjim utakmicama da možemo i prije i tijekom susreta nešto mijenjati u našoj igri. To znači da smo sposobni u kratkom roku se prilagoditi na nešto drugo. Šibenčani su jako dobro organizirani, vrlo agresivni, a vidjet ćemo i kakvi će biti uvjeti za igru.”

Glavni sudac utakmice je Mario Zebec iz Cestice kojem će pomagati Borut Križarić (Čakovec), Marko Stolnik (Varaždin) i Marko Cestarić (Sisak) dok će u VAR sobi biti Duje Strukan (Split) i Igor Krmar (Zagreb). Delegat susreta je Milan Rukavina (Rijeka), a kontrolor suđenja je Miroslav Vitković (Velika Gorica).

Trener su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj