HT PRVA LIGA Gorica – Inter-Zaprešić, početne postave

Od 18 sati u Velikoj Gorici u 19. kolu Hrvatski Telekom Prve lige počinje sraz Gorice i Inter-Zaprešića. Radi se o prvoj utakmici trećeg kruga prvenstva, a ujedno i posljednjem kolu u ovoj kalendarskoj godini nakon čega će uslijediti stanka do prvih dana veljače iduće godine.

U prvoj ovosezonskoj utakmici ove dvije momčadi odigranoj u Velikoj Gorici nije bilo pobjednika (1:1) dok je u Zaprešiću slavlje upisala Gorica (0:2).

Domaćini danas ne mogu računati na suspendiranog Ndiayea te ozlijeđene Čelića, Maslowskog, Ljubisavljevića i Steenvoordena dok su gosti bez Galića, Vege, Ljubića i Serderova, a kartone ima Postonjski.

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba kojem će pomagati Ivica Modrić (Zagreb), Hrvoje Radić (Split) i Ante Čuljak (Zagreb). Delegat susreta je Antun Valić iz Slavonskog Broda, a kontrolor suđenja Domagoj Vučkov iz Rijeke.

Sergej Jakirović, koji zbog kazne od mjesec dana zbog isključenja protiv Slaven Belupa neće voditi momčad s klupe, te Samir Toplak su se odlučili za sljedeće početne sastave:

Ljestvica:

Komentiraj