MODRIĆ 2025! As, menadžer, Romano, svi: ‘Riješeno je, Modrić sve odbio da ostane u Realu’

Autor:

As, Cesar Cebolla / PRESSINPHOTO / imago sportfotodienst / Profimedia

Ostala je još samo formalna objava, do 1. lipnja i finala Lige prvaka na Wembleyju, Real Madrid – Borussia Dortmund. Lukin menadžer Lemić i najpoznatiji ‘mercato’ insider potvrđuju, a madridski AS prisnažuje naslovnicom…


Hrvatski nogometni artist Luka Modrić (38) ostat će u Realu još jednu sezonu i oboriti sve moguće i nemoguće rekorde najvećeg kluba u povijesti nogometa.

‘Vatrene’ će na Euru u u Njemačkoj ovog ljeta predvoditi kapetan: miran i presretan jer mu je ispunjena želja. On i Madrid, još najmanje godinu dana, zajedno.

Nema više senzacionalističkih, a disonantnih ‘informacija’, nema više ni PR poteza s iznajmljenim oglasima u novinama. Samo pljušte potvrde novog ugovora. Sa svih strana.

OVACIJE MADRIDA: LUKA OSTANI! Navijači i suigrači skandiraju Modriću na proslavi Realovog naslova

Dakle, ostalo je tek da sve potvrde sam klub i Luka, a to će se (kako je i najavljeno) dogoditi prije 1. lipnja i finala Lige prvaka na Wembleyju, Real Madrid – Borussia Dortmund.

Modrić je sjeo s predsjednikom Perezom, čuo ‘Ti si legenda, ti odluči’. I odlučio je. Madridski As danas je na kioscima s naslovnicom koja sve govori:

diario As

Smanjenje plaće? Nema problema. Normalan obiteljski čovjek, svjestan da je već osigurano bogtepita koliko narednih generacija.

Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski medijski ekspert za prijelazni rok objavljuje: “Luka Modrić odbio je dvije velike ponude da ostane u Realu i potvrdio svoju želju nastavka karijere u Madridu.

A drugi madridski sportski dnevnik, Marca, prenosi riječi Lukinog menadžera Vlade Lemića:

“Najveći klub kojeg vodi najbolji predsjednik u povijesti nogometa. I igrač koji Madrid smatra svojim domom, koji je najveći navijač Reala… Ostaje još godinu dana u Realu i nastavlja ispisivati nogometnu povijest”.

Kolega Jose Felix Diaz dodaje:

“Ljudi, on je ove sezone odigrao 43 utakmice za Real. Osvojio je svoj 25. trofej u Madridu, 1. lipnja ide po 26. i šestu Ligu prvaka. Pa čovjek je sve samo ne neki periferni igrač s kraja klupe na kojeg se zadnjeg baca pogled nego je i dalje jedan od: daleko najvažnijih u momčadi”!

Pogledajte statistisku Sofascorea i broj točnih dodavanja u zadnjoj trećini: prvi i najbolji – Luka Modrić. Na pragu 40. godine: odlučujući, najbolji, ključni, igrač koji donosi prevagu!

S Realom po svoju šestu (!) Ligu prvaka i ukupno rekordni 26. trofej pa s Hrvatskom po naslov prvaka Europe. U 39. godini.

Nema više od toga. Luka Modrić. Definicija nogometa. Najbolji. Prvak:

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.