GLASAJTE ‘Dragi građani, pa jeste vi normalni?’ ili ‘Glas običnih ljudi’? Vi birate!

Autor:

Neva Zganec, Marko Prpic/PIXSELL

Stigli smo do novog izdanja Uj Fuja Radio Nacionala, vaše omiljene kulturno-umjetničke ozbiljne emisije koja vam svakog petka donosi crème de la crème izjava raznih političkih gorostasa s ovog našeg malog područja.

Prošlog tjedna glasali ste, glasali i odglasali. Hebrang, Bartulica, Željana Zovko, Miro Bulj, Ines Vrbanić, Petra Mandić, Zoran Milanović – bili su konkurenti. A vi ste odlučili – jedan je pobjednik, a on je – Stephen Bartulica!

Prije nego krenemo s najfriškijim nominiranima, podsjetimo se ponovno kako sve ovo funkcionira. Mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I ovog tjedna imate priliku odabrati izjavu iz našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

1. Stjepo Boss Bartulica

Ja ću biti glas običnih ljudi, vama služim, vama koji ste me izabrali, hrvatskim biračima. Da sam doš’o u Ferrariju ili na magarcu, ne bi se nekima svidjelo. Ali crvena boja ima simbolični značaj jer isto jedan portal ostrašćenih ljevičara ima istu boju. Pametnom dosta.

 

2. Mislav Kolakušić govori biračima

Dragi građani, pa jeste vi normalni? Ja vas moram pitati jeste li vi normalni? Bilo je tu puno stranaka, oni kažu – mi želimo HDZ i SDP. I, kao ne biste vi htjeli imati male mirovine, pošteno zapošljavanje, poštene upise, i što pokažete na izborima? Ma sram vas bilo. Idemo pobijediti na predsjedničkim izborima, nećete nas se riješiti!!!

 

3. Milorad Dodik napada američkog ambasadora

Imali smo čvrst dogovor, otišli, donijeli deklaraciju, a onda se našli satrapi domaći, lažovi kao što je BN televizija i opozicija. Ti gospodine Murphy, nećeš uspjet! Ti si jedan obični lažov i petljanac.

 

4. Gordana Štajminger otkriva privatne podatke pacijenta i hvali premijera

Radi se o čovjeku koji je kockar, koji je propao u kocki. Premijer je odmah izašao, premijer je odmah izašao, premijer je koordinirao cijelu akciju, nazvao je ministra, tako da je sve iskoordinirano kako treba, na vrijeme i brzo.

 

5. Josip Dabro odgovara Marijani Puljak

To što ja ne znam da se u ministarstvu rješava problem dabrova, to vi mislite. Ono što bih vas ja molio, da vi kao saborska zastupnica, koji predstavljate građane svoje izborne jedinice, da pokušate u što brže vrijeme dogovoriti da građani Splita gledaju reprezentaciju Hrvatske na ovom Euru.

 

6. Andrej Plenković o opoziciji

Ovo što se tiče SDP-a, ako bude ovaj Hajdaš Pajdaš, to je Strikan i netjak serija 2. To je isto kao i Grbin, sve diktirano od Milanovića, potpuno bezveze, ono.

 

7. Miro Totgergeli (HDZ)

Naši građani u Republici Hrvatskoj porast cijena uopće nisu osjetili. S druge strane, istina je da su rasle plaće, istina je da su rasle cijene, postoji inflacija. Međutim, kad usporedite koliko su rasle plaće i koliko je rasla inflacija, onda vidite da su plaće rasle značajno više nego što je rasla inflacija.

 

8. Miro Bulj HDZ-ovcima

Vi ste ukinuli kunu, reciklirali je i pretvorili je u WC papir. Najgori papir, toaletni papir. Hrvatsku kunu. Zaštitili su svoje stražnjice ovdje na Markovom trgu i brojne druge mjere. Nismo mi to rekli, pahuljice Plenkovićeva!

 

A sad – na glasanje!

Tko je vaš Uj Fuj tjedna?

Učitavanje ... Učitavanje ...

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
isabelkedem223

prije 1 mjesec

Žao mi je što sam ovo stavio na internet, ali nemam drugog izbora nego ispuniti svoje obećanje dr. APATI, moćnom bacaču čarolija koji mi je pomogao vratiti mog bivšeg muža koji je već bio dva tjedna bez pozdrava sa mnom. tako bolno iskustvo za mene jer on je moja prva ljubav i moj život se vrti oko njega, ali kada me je ostavio zbog druge dame, lila sam suze i pokušala sve da ga zaboravim, ali duboko u mom srcu to je bilo tako nemoguće jer sam ga toliko voljela usprkos boli od koje sam patio. Jedne vjerne večeri pročitao sam komentar o dr. APATI, moćnom bacaču čarolija koji može pomoći vratiti bivšeg ljubavnika ili spojiti razoreni dom i više, isprva je bilo kao šala jer nikad nisam vjerovao u magiju. a dr. APATA mi se dokazuje dovodeći svog muža kući nakon dva dana njegove ljubavne čarolije na mom mužu. hvala dr. APATA što si me ponovno učinila kompletnom ženom i vratila izgubljenog ljubavnika, nastavit ću dijeliti ovo kome je možda važno popraviti sve u braku, umjesto da dijelim suze ili prolazim kroz srčani udar, samo ljubazno kontaktirajte dr. APATU NA njegovu kontakt e-adresu ispod ([email protected]), samo ga kontaktirajte i vidite što on može učiniti. Također možete nazvati WhatsApp putem njegovog broja +447307347648. Sretno vama koji ste ikada dali ovu probu. Pozdrav! Samo kontaktirajte dr. APATU na njegovu adresu e-pošte za kontakt u nastavku ([email protected]), samo ga kontaktirajte i vidite što on može učiniti., Također možete nazvati WhatsApp preko njegovog broja +447307347648, sretno