TEŠKA BICIKLISTIČKA NESREĆA Gordon Ramsey: Izgledao sam kao ljubičasti krumpir!

Autor:

NEW YORK, NEW YORK - MAY 13: Gordon Ramsay attends the 2024 Fox Upfront at The Ritz-Carlton Nomad on May 13, 2024 in New York City.   Roy Rochlin,Image: 872613292, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Poznati kulinarski šef Gordon Ramsay opisao je kako je ovih dana doživio “jako tešku” biciklističku nesreću u SAD-u nakon koje se, kako je rekao, osjeća jako potreseno, prenosi u nedjelju BBC.

U videu objavljenom na njegovim društvenim mrežama podigao je kuharsku pregaču kako bi pokazao velike ljubičaste modrice na torzu zbog kojih mu je bilo potrebno bolničko liječenje.

Upućujući istodobno poruku “svim očevima” uoči Dana očeva u nedjelju, zvijezda emisija Ramsay’s Kitchen Nightmares i Hell’s Kitchen istaknula je važnost nošenja kacige.

“Nije me briga koliko je putovanje kratko”, rekao je, dodajući da smjernice postaju još važnije kada se radi o vožnji bicikla s djecom poručivši da “ona moraju nositi kacigu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

“Želim vam svima poželjeti sretan Očev dan, ali molim vas, molim vas, nosite kacigu. Da nisam, iskreno, ne bih sada bio ovdje”, poručio je Ramsay.

Na svom Instagramu također je podijelio fotografiju prije i poslije na kojoj se vidi znatno oštećenje njegove kacige.

Poznati kuhar (57) je rekao da se nesreća dogodila ranije ovog tjedna u Connecticutu te je zahvalio traumatološkim kirurzima i medicinskim sestrama državne bolnice Lawrence and Memorial Hospital koji su se brinuli o njemu.

Pojasnio je da nije “slomio nijednu kost niti pretrpio veće ozljede”, ali je bio “malo natučen i izgledao je poput ljubičastog krumpira“.

“Boli me. Bio je to brutalan tjedan. I nekako to preživljavam”, dodao je Ramsay, britanski kuhar, ugostitelj, pisac i televizijska osoba, rođen je u Johnstonu, u Škotskoj.

Ramsayjevi restorani dobili su ukupno 16 Michelinovih zvijezda i trenutno ih drže ukupno 7.

OZNAKE: gordon ramsay

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.