‘SAPUNICA MODRIĆ’ Marca: Real pušta Luki i Kroosu da sami odluče žele li ostati u Madridu

Autor:

Matija Habljak/PIXSELL

Matija Habljak/PIXSELL

Madridska Marca donosi najnovije informacije vezano uz mogući ostanak Luke Modrića u Realu. Ta se priča već pretvorila u ‘sapunicu’, a ugledni list tvrdi kako je sve prepušteno samome hrvatskom nogometnom velemajstoru. On odlučuje hoće li ostati u Realu. A odavno je rekao da: želi!


“Stigao je trenutak odluke. Sve je upućivalo na to da je kod odluke njemačkog veznjaka stvar u tome hoće li ostati aktivan ili ne. Što se tiče Hrvata, Real Madrid mu nije planirao dati nikakvu ponudu. Govorili smo kako se odluka može promijeniti preko noći i jest”, piše visokotiražna i svjetski ugledna Marca.

SOPA Images / ddp USA / Profimedia

“Odluka se promijenila toliko drastično da Madriđani pripremaju prijedlog o produljenju ugovora za dvije madridske legende na još jednu sezonu. Kroos i Modrić pokazali su da još uvijek igraju na najvišoj razini i upravo je to argument koji je uvjerio upravu Madrida da razmisli o njihovom kontinuitetu. Sada je sve na njima”, tvrdi Marca.

SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući. Što se tiče bivšeg igrača Bayerna, onaj koji nikada nije imao ni najmanju dvojbu je Ancelotti. Za Talijana, on bi Kroosu produljio ugovor zatvorenih očiju. U tom smislu idu i poruke koje Nijemac šalje, ali sada treba vidjeti jesu li obojici želje ispunjene prijedlogom kluba”, napisao je kolega Jose Felix Diaz u Marci.

pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.