SPORNI ŽIVOTOPIS Puljak pitala Dabru je li mu Grad Otok platio ‘kurs za trenera’

Autor:

Marijana Puljak

Patrik Macek/PIXSELL

Zastupnica Centra Marijana Puljak u petak je u Saboru podsjetila da Josip Dabro, koji bi trebao postati ministar poljoprivrede iz redova Domovinskog pokreta, medijima nije znao odgovoriti je li studirao i koliko dugo.

“Na čelu Ministarstva gospodarstva imamo odvjetnika Antu Šušnjara. Kineziolog Josip Dabro će preuzeti resor zadužen za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo, dakle ne za sport, nego za šumarstvo i ribarstvo. Teolog Ivan Šipić će voditi Ministarstvo demografije ili ministarstvo, kako ga ja zovem, ženo, ostani doma. Kad se pogledaju životopisi tih kandidata, malo je reći da nismo uvjereni u njihove kvalifikacije za ove nove funkcije. Posebno me brine gospodin Dabro koji na direktan upit medija nije znao odgovoriti. Je li uopće studirao, a ako je studirao, je li tri godine ili pet godina?”, poručila se Puljak.

‘Bili ste komunalni redar’

Potom je od Dabre, koji je ulazio u sabornicu, zatražila da joj pojasni neke podatke iz svog životopisa.

“U životopisu također piše da ste bili suradnik u gradu Otoku. Koliko sam informirana, bili ste zapravo komunalni redar, a Grad Otok vam je platio, kako oni kažu, kurs za trenera“, kazala je Puljak.

‘Podržavate HDZ koji je poznat po plagijatima’

Podržavate HDZ koji je poznat po plagiranim doktoratima, kombijima HDZ-ovaca koji bi išli do Osijeka za vikend napisati doktorat… Dopustite da provjerimo i zatražimo vašu diplomu i dokaze da ste zaista završili visoku školu. Je li vaša jedina kvalifikacija da ste bili komunalni redar u gradu Otoku?”, pitala je Puljak.

Portal index.hr je Marijanu Puljak pitao otkud joj informacija da je Grad Otok Dabri platio kurs za trenera.

DEMOGRAFSKI DP Samo dvojica vodećih ‘domovinaca’ imaju više od dvoje djece, ‘rekorder’ uskratio podršku Plenkoviću

“To su mi taman prije govora javili iz Slavonije. Zato sam to i postavila kao pitanje, a on je samo šutio, nije niti odmahnuo glavom”, rekla je i poslala im poruke koje je dobila, a u kojima se navodi da je Dabro vjerojatno završio nešto na Društvenom veleučilištu u Zagrebu koje se naknadno zatvorilo.

 

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
isabelkedem22

prije 2 mjeseca

Hej, tako sam uzbuđena što se moj propali brak vraća i moj muž nakon što je ostavio mene i naše dvoje djece zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, moj muž i ja svađali smo se sve dok me nije konačno ostavio i preselio se u Kaliforniju kako bi bio s drugom ženom. Osjećala sam da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da više nikada neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo zbog djece, ali nisam mogla obuzdati bolove koji su me mučili, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom, jer sam stvarno bila zaljubljena u svog muža. Mislim na njega svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uzrujana i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja je sugerirala da mi dr. Apata može pomoći da se brzo vratim , pa sam osjetio da bih trebao probati. Kontaktirala sam ga i rekao mi je što da radim i ja sam to učinila, a onda je on učinio (Love Spell) za mene. 48 sati kasnije, suprug me zapravo nazvao i rekao mi da mu jako nedostajem ja i djeca, tako nevjerojatno!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i djeci. Zatim, od tog dana nadalje, naš je brak sada bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. APATI. on je tako moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu. Dr. Apata je pravi i moćni kotač čarolija za koji ću se uvijek moliti da dugo živim kako bih pomogla svojoj djeci u nevoljama ako ste ovdje i treba vam povratak bivšeg ili vašeg muža preselio se k drugoj ženi, nemoj više plakati, odmah kontaktiraj ovog moćnog čarobnjaka. Evo njegovog kontakta: Pošaljite mu e-poštu na:[email protected], možete ga kontaktirati i putem Whatsappa ili Vibera s ovim brojem (+447307347648), hvala