Promo

HRVATSKA LUTRIJA Danijel Ferić uručio je nagradu 250 000-om igraču na internetu

Predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije, Danijel Ferić, uručio je novčanu nagradu 250 000-om igraču na internetu – Lovri Čupiću.

Lovro Čupić je preuzeo sretnu nagradu i ističe kako se oduševio internet igranjem.

„Sretan sam, sreća je stanje u kojem se nikada ne zapitaš da li si sretan“, kaže Lovro Čupić, koji je ovih je dana dva puta imao sreće. Prvi put osvojio je bon od 50 kuna na Soundset Plavom radiju, da bi se potom prijavio za igru na internet stranicama Hrvatske Lutrije i ponovo imao sreće. Baš on, student fizike na Sveučilištu u Zagrebu koji igra šah, vozi bicikl i gleda filmove, postao je 250 000-ti internet igrač Hrvatske Lutrije. To mu je donijelo 2 500 kuna bonusa za igru i poklon paket Hrvatske Lutrije koji mu je uručio Danijel Ferić, predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije.

„Kad sam dobio mail od vas da sam 250 000–ti igrač nisam odmah vjerovao, jer koja je to slučajnost. Sada se veselim što ću sve igre moći igrati kad god poželim“, rekao je Lovro Čupić koji je do sada Eurojackpot i Loto odigravao na prodajnim mjestima. No, sada kad je otkrio internet igranje sve će biti brže i lakše, kako odigravanje igara tako i isplata dobitaka koja se vrši odmah na HL račun.

Podsjetimo se ovom prigodom da je Hrvatska Lutrija, kao najveći domaći priređivač igara na sreću, još u rujnu 2010. godine omogućila svojim igračima on-line odigravanje igara na sreću. Od tad kontinuirano širi svoju ponudu pa je danas moguće odigrati Loto, Eurojackpot, TV Bingo i Keno, igrači se mogu kladiti na sportske događaje i brojeve lota, mogu birati između 76 različitih eSrećaka, 54 casino igara u prvom i jedinom legalnom icasinu ili 4 sobe Online Binga s dnevnim jackpotovima i izvlačenjima svakih 5 minuta.

“Drago nam je što su igrači prepoznali Hrvatsku Lutriju kao svoju platformu za odgovorno igranje i dali nam povjerenje, a jedan od tih igrača je i Lovro. Hvala i čestitamo mu uz želju da i dalje ima sreće u igranju naših igara”, izjavio je ovom prilikom predsjednik Uprave HL, Danijel Ferić.

Danijel Ferić predao je nagradu Lovri Čupiću
Danijel Ferić predao je nagradu Lovri Čupiću
Lovro Čupić sa sretnim bonom za igru
Lovro Čupić sa sretnim bonom za igru

Komentiraj