Hilary Duff plesom i vježbanjem skida suvišne kilograme

Screenshot YouTube

Hilary Duff  je nedavno zadivila korisnike društvenih mreža, jer je pokazala skladne pokrete i ženstvenu liniju u sklopu plesnog izazova na TikToku. Američka pjevačica i glumica nakon trudnoće skida suvišne kilograme, vježba i pazi na prehranu, prenosi  yahoo.com.

Poznata 34-godišnja pjevačica se sve više pojavljuje u javnosti, a nakon što je pokazala i ponovila staru plesnu koreografiju, koja je na poznatoj aplikaciji postala viralna, naišla je na brojne pozitivne komentare. U samo jedan dan video je pogledalo više od šest milijuna korisnika društvene platforme.

Mnogi komentari su istaknuli i pohvalili njenu liniju nakon trudnoće i primijetili fizičku promjenu.

Duff je javno otkrila da je zamijenila kardio trening dizanjem utega, jer ovakav trening smatra vrlo učinkovitim. Nakon kardio treninga se prije uvijek osjećala umorna i gladna. Rekla je da se ne želi prenapuhati, ali želi brže izgraditi mišiće.

Prihvatila je trening snage na nov način, jednostavne vježbe izvodi uz pomoć štange i utega.

Vježbajući i kontrolirajući prehranu izgubila je suvišne masnoće. Nakon rođenja djeteta želi ostati u formi, a  trening joj pruža dobar osjećaj. Kod odabira obroka prati savjete stručnjaka, ističe da zdrava i uravnotežena prehrana i vježbanje daju rezultate.

Komentiraj