HASANBEGOVIĆ ‘Bandić o Loli Ribaru zna koliko i ja o kvantnoj fizici’

HINA

Zlatko Hasanbegović i članovi stranke Neovisni za Hrvatsku su prevaga koja čini većinu u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, a čini se da ih i Plenković drži za ‘zlatnu rezervu’ na nacionalnoj razini.

“Agrokor u biti jest i prvorazredno svjetonazorsko pitanje, ali ne na način kako mi se, neutemeljeno, imputirala uporaba toga pojma. Naime, rasprava o Agrokoru osvješćivanje je temeljnih vrijednosti na kojima bi trebala počivati moderna hrvatska država, a koje su ne samo u slučaju posrnuća ovoga koncerna već na svakom polju javnoga i društvenoga života zanijekane. Zapravo, svjedočimo predvidljivom epilogu i kraju jednoga poslovno-političkog monstruma koji je sam po sebi metafora hrvatske postkomunističke tranzicije”, izjavio je bivši ministar na upit novinara Večernjeg lista je li ulazak policije u Todorićevu vilu i uhićenje njegovih ljudi očekivani epilog priče o Agrokoru.

Hasanbegović je bio jedan od protivnika dizanja biste partizanskom heroju Ivi Loli Ribaru, a gradonačelniku Milanu Bandiću poručio je da “o Loli Ribaru zna koliko i on o kvantnoj fizici”.

Komentiraj