Harry Styles izrazio sućut obiteljima poginulih u Kopenhagenu

Harry Styles otkazao je svoj koncert u danskoj prijestolnici Kopenhagenu, nakon što su tri osobe ubijene, a još najmanje tri teško ozlijeđene u masovnoj pucnjavi u blizini mjesta održavanja njegovog koncerta, te izrazio sućut obiteljima poginulih.

Styles je u nedjelju navečer 3. srpnja trebao nastupiti u Royal Areni ali je zbog pucnjave koncert u zadnji čas odgođen. U izjavi koju je poslao za Live Nation, nastup je otkazan prema uputama danskih vlasti. “Razmatramo buduće mogućnosti za koncert i nadamo se da ćemo moći kupcima karata dati izravne informacije što je prije moguće.” , stoji u službenom priopćenju.

Harry Styles je također objavio informaciju o otkazivanju nastupa na svojim društvenim mrežama, napisavši: “Srce mi je slomljeno kao i ljudima iz Kopenhagena. Obožavam ovaj grad. Ljudi su tako topli i puni ljubavi. Shrvan sam zbog žrtava, njihovih obitelji i svih ozlijeđenih. Žao mi je što nismo mogli biti zajedno. Molim vas, pazite jedni na druge.”

Kako prenosi Reuters, tri su osobe ubijene u jučerašnjem napadu, a još tri su zadobile teške ozljede. Pucnjava se dogodila unutar trgovačkog centra Field’s, jednog od najvećih trgovačkih centara u Skandinaviji, koji je udaljen otprilike 500 metara od Royal Arene gdje je trebao nastupiti Styles. U 17.48 sati uhićen je 22-godišnji naoružani Danac koji je optužen za ubojstvo iz nehata.

U izjavi danoj novinarima, policijski inspektor Kopenhagena Søren Thomassen rekao je da će njegov odjel pokrenuti “veliku istragu i podići veliku operativnu prisutnost u Kopenhagenu dok ne budemo mogli sa sigurnošću reći da je bio sam”.

 

 

 

Komentiraj