Grbin o Sanaderu: “To je dno dna, isprika bi bila minimum”

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin u četvrtak je kratko komentirao istup HDZ-ovog Ante Sanadera u Saboru koji je, odgovarajući na izlaganje Domagoja Hajdukovića, rekao da bi on trebao paziti na svoje društvo jer ga je ‘istukao partner’.

“Za ponašanje gospodina Sanadera mogu samo reći – dno dna. Isprika bi bila minimum i to ne samo od njega, već i od Jandrokovića te Plenkovića”, kazao je Grbin novinarima u Saboru.

Ranije u četvrtak na izjave Sanadera reagirali su i iz splitskog SDP-a.

SDP Sanaderu: “Treba imati mu*a i reći: ‘Kriminalac sam!’ To je problem, a ne nečija seksualna orijentacija”

Podsjetimo, Hajduković je kazao: “Dobro društvo u nekim organizacijama ne možete naći zbog duboko ukorijenjene korupcije. Mogao bih nabrajati cijelu noć ljude i afere, visoke dužnosnike, koji su presuđeni, ali dok se tako nastavlja i organizacije budu radile, neće biti dobro nikome u Hrvatskoj”.

Taj komentar nije najbolje sjeo Sanaderu, koji mu je odgovorio: “Vi ste tri i pol minute govorili o korupciji HDZ-a. To ste govorili i četiri protekle godine i to vam ne pali. Mi smo dobili podršku naroda, a ne vi. Govorite da smo mi loše društvo, a vi osobno imate loše društvo. Vas je osobno vaš partner istukao. Razmšljajte o svom društvu, a ne našem, brinite o svojoj kući. Mi smo pobijedili na izborima, a ne vi.”

Komentiraj