Turistička ponuda Hrvatske dobila je projekt kojim može stati uz bok mnogim elitnim svjetskim destinacijama, a uspješnim su ga prepoznale i brojne hrvatske institucije.

Pink Wing projekt koji obogaćuje elitni turizam u Hrvatskoj, uvelike je zainteresirao javnost, a tim povodom u Hotelu Academia u Zagrebu u odličnoj atmosferi održana je press konferencija na kojoj je predstavljen start jedinstvenog gastro-turističkog projekta koji na vrhunski način pokreće hrvatski turizam i predstavlja Hrvatsku kao svjetsku elitnu turističku destinaciju.

Na konferenciji za novinare organizator Pink Winga, Robert Bajs zajedno s direktoricom Turističke zajednice grada Zagreba, Martinom Bienenfeld, izaslanicom gradonačelnika grada Zagreba, Anom Pandžom-Kunčević te direktorom Turističke zajednice grada Šibenika, Dinom Karadžole predstavio je projekt Pink Wing te je ovom prilikom istaknuto kako je riječ o “prilici za predstavljanje Hrvatske u iznimno pozitivnom svjetlu, jer naglašava bogatu turističku ponudu, prirodne ljepote i predivne priobalne ceste”.

Pink Wing podržan je od Hrvatske turističke zajednice i gradonačelnika gradova kroz koje prolazi karavana te turističkih zajednica Zagreba, Senja, Opatije, Karlobaga, Šibenika i Zadra.

Start Pink Winga 2017 je nakon okupljanja 14. lipnja u samom središtu Grada Zagreba, sljedeći dan kreće se prema stazi na Grobniku, slijedi vožnja do Opatije, Senja, Karlobaga, Šibenika, otoka Obonjana pa natrag preko Plitvičkih jezera do Zagreba.

Komentiraj