GORAN VUČEVIĆ više nije trener Hajduka, uskoro imenovanje njegova naslijednika

Miranda Cikotic/PIXSELL

[quote_box_center]

  • Iz Hajduka u ranim poslijepodnevnim satima nije bilo službene potvrde o odlasku Vučevića sa trenerske dužnosti, a na telefonske se pozive nije javlala službena osoba u klubu

[/quote_box_center]

Goran Vučević nije više trener nogometnog kluba Hajduk, a tijekom dana trebao bi se sastati Nadzorni odbor kluba i imenovati novog trenera, objavio je radio Split u četvrtak prijepodne.

Iz Hajduka u ranim poslijepodnevnim satima nije bilo službene potvrde o odlasku Vučevića sa trenerske dužnosti, a na telefonske se pozive nije javlala službena osoba u klubu.

Prema navodima Radio Splita, trening nogometaša Hajduka u četvrtak ujutro vodio je stručnjak za kondicijske pripreme Mario Tomljanović, a ne Vučević.

S Vučevićem odlaze Vujović i Gabrić

Skupa sa Vučevićem, prema navodima Radija, sa trenerskih dužnosti odlaze i njegovi suradnici Zlatko Vujović i Tonči Gabrić.

Hajduk je u srijedu je ispao iz Kupa nakon što je u uzvratnoj utakmici polufinala izgubio od gradskog rivala Splita sa 0-1 u Parku mladeži, a u prvoj je utakmici prije dva tjedna rezultat na Poljudu bio 1-1.

Vučević je odmah nakon susreta u srijedu ponudio ostavku zbog velikog nezadovoljstva navijača koje je tek specijalna policija spriječila da u većem broju utrče na teren i obračunaju se s igračima.

Prije no što je prošloga tjedna na klupi Hajduka zamijenio Stanka Poklepovića, Vučević je obnašao dužnost sportskog direktora i činilo se kako su on i Igor Tudor dugoročno rješenje što se tiče struke na Poljudu. Tudor je klupu Hajduka napustio dva dana prije početka proljetnog nastavka prvenstva nezadovoljan radom uprave koja u zimskom prijelaznom roku nije dovela niti jedno značajnije pojačanje.

Komentiraj

Source:D.V./HINA