B GLAD produkcija

Glumica Petra Kurtela i Slavko Sobin o bračnim i životnim preprekama

Atraktivna Petra Kurtela je glumica koja iza sebe ima impresivnu karijeru, ovog se puta uz partnera Slavka Sobina našla u ulozi upravo udane djevojke.

Novi kazališni hit ‘Who the fuc*k is Biba?’ na urbani način propitkuje što je to pošlo krivo nakon jednog vjenčanja i kada su to mladom zaljubljenom paru konci iskliznuli iz ruku. Premijerna izvedba ove tople, životne, a istovremeno duhovite predstave očekuje nas na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače u 20 sati u Kazalištu luda kuća.

“Who the fuc*k is Biba?’ govori o Sari i Anti koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika“, piše u najavi predstave.

“Dat ćemo sve od sebe da autentično i duhovito prikažemo mladi par koji se bori sa svakodnevnim preprekama, ali i problemima svojstvenim sredini u kojoj živimo. Sigurna sam da će se u ovoj komediji svatko vrlo lako prepoznati“, najavila je Petra Kurtela.

Predstava je nastala iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji redatelja Borisa Kovačevića i aranžmanu B GLAD produkcije.

Komentiraj