Ekipa filma ‘Ufuraj se i pukni’ želi upoznati svoju publiku

Ufuraj se i pukni

Glumci filma ‘Ufuraj se i pukni’ su osmislili kako bi svojoj publici približili sebe te im ponudili nešto više.

Slogan “Pivica s glumcima” savršeno prikazuje ideju da se nakon završenih projekcija komedije provede ugodno vrijeme s publikom, a prije same projekcije upravo će oni biti ti, koji će vas dočekati i pregledati vaše kinoulaznice, naravno, nasmijavajući vas. Svaki će grad u kojem je planirana projekcija imati svoj termin i mjesto druženja, o čemu će više informacija biti objavljeno na službenim facebook profilima Kerekesh Teatra. Nakon varaždinske (25. ožujka) i zagrebačke (26. ožujka) premijere, kreće turneja diljem Hrvatske na kojoj će se glumci družiti s publikom.

“Mislimo da film treba približiti publici. Često se promocije filma dogode u dva-tri grada, održe se premijere i film ima ili nema svoj život, a publika gleda ili ne gleda film. Mi se želimo družiti s našom publikom, upoznati što više ljudi, možemo i opušteno razgovarati o filmu ili komedijama općenito. Ljudi se sve manje druže i puštaju da ih nosi ovaj ludi tempo svakodnevice. Mi želimo malo “stati na loptu”, rekli su glavni glumci Ljubomir i Jan Kerekeš.

‘Ufuraj se i pukni’, prvi je varaždinski dugometražni igrani film redatelja Ljubomira Kerekeša, koji je nastao prema scenariju istoimene i izuzetno uspješne predstave Kerekesh Teatra. Radnja filma odvija se u Varaždinu gdje glumci na humorističan način prikazuju odnose, emocije, uspone i padove, neka svoja razmišljanja i viđenja. U filmu još glume: Zoran Pribičević, Mirela Brekalo, Ana Begić, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper te više od pedeset statista.

Filmska komedija se počinje prikazivati u kinima od 4. travnja.

Komentiraj