Glasovanje još uvijek otvoreno: Oršićev spektakularan gol za broncu za FIFA-u, nažalost, ne spada niti u Top 10

Svjetsko prvenstvu u Kataru završilo je u nedjelju spektakularnim finalom gdje je nakon jedanaesteraca Argentina srušila Francusku i došla do trećeg naslova u povijesti. Nakon finalne utakmice, dodijeljene su i individualne nagrade, a na stranicama FIFA-e može se još glasati za najbolji gol turnira.

Glasovanje je otvoreno još jedan dan i 16 sati, ali nažalost u izdvojenim golovima nema niti jedan gol Vatrenih.

Zakinuti smo

U top 10 golova za koje možete glasati ne nalazi se čak ni fantastičan gol Mislava Oršića Maroku, koji je Hrvatskoj donio brončanu medalju.

Ovo je još jedna u nizu zanimljivih odluka FIFA-e, nakon što smo ostali bez individualnih nagrada u kategorijama najboljeg vratara i najboljeg mladog igrača na prvenstvu. Tako se zakinutom dvojcu Dominiku Livakoviću Jošku Gvardiolu pridružuje i Oršić.

U ponudi FIFA-e imamo tako pobjednički gol Saudijske Arabije protiv Argentine, Richarlisonov predivan gol Srbiji, gol Nizozemca Gakpa Ekvadoru, Enza Fernándeza Meksiku, tu se nalazi i pogodak Neymara Hrvatskoj nakon odlične timske akcije…

Podsjetimo, Oršić je donio pobjedu Vatrenima prekrasnim golom, Livaja je sjajno odigrao na lijevu stranu, Oršić se namjestio na šut desnom nogom, baš onako kako to već godinama radi u Dinamu i pogodio gornji desni kut.

Svih 10 golova možete pogledati ovdje.

Komentiraj