GHETALDUS SPLIT Optika sa šestdesetgodišnjom tradicijom u Dalmaciji

Optika Ghetaldus Split

Zahvaljujući polustoljetnoj tradiciji njegovanja znanja, postojanosti i visoke kvalitete usluga, Optika Ghetaldus Split danas s pravom nosi titulu vodeće optike u Dalmaciji.

Jamstvo kvalitete bogate ponude očituje se prije svega u visoko obrazovanim stručnjacima te najboljoj svijetskoj opremi za dijagnosticiranje nedostataka vida i izradu naočala. Odličnim poslovnim rezultatima u prošloj godini, Optika Ghetaldus Split postala je nositelj prestižnog Certifikata bonitetne izvrsnosti, čime je službeno svrstana u skupinu od pet posto najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj.

Snaga najdugovječnijeg branda kada su u pitanju naočale sastoji se u njegovanju tradicije i izvrsnosti u svim segmentima poslovanja, a usvajanje novih svijetskih tehnologija i znanja osigurava im vodeću ulogu i u budućnosti.

I u 2017. godini, u kojoj obilježava okruglih 60 godina postojanja, Optika Ghetaldus Split nastavlja s unapređenjem svojih proizvoda i usluga pa vas u ukupno deset poslovnica u Splitu, Zadru, Šibeniku, Metkoviću, Imotskom, Omišu te uskoro u Trogiru, očekuju nove kolekcije dioptrijskih i sunčanih naočala svjetski renomiranih brandova i najširi raspon usluga iz područja refrakcije.

Splitska poslovnica u Hrvojevoj 6 jedina u Dalmaciji ekskluzivno donosi mogućnost uzimanja osobnog ‘otiska’ oka korištenjem najsuvremenijeg ZEISS i.Profiler aparata. Ovaj revolucionaran uređaj omogućuje simuliranje uvjeta koji su odgovorni za manje oštar noćni vid i određivanje najpreciznije dioptrije, temeljem čega će liječnici Optike Ghetaldus Split stvoriti individualno dizajnirane naočalne leće te dioptrijske i sunčane naočale po vašoj mjeri.

Zeiss iProfiler aparat za mjerenje dioptrije
Zeiss iProfiler aparat za mjerenje dioptrije

Komentiraj