Robin Pretkovic

FOTO: Vrlo cijenjena etiketa Berta Beliti stigla u Vesna SPOSA salone

Ime koje je u modnim krugovima poprimilo kultni značaj i koje je prepoznato u svakom kutu svijeta, ime koje je postalo sinonim za vrhunske vjenčanice napokon je stiglo u Vesna SPOSA salone.

Berta Beliti je izraelska dizajnerica koja se od svoje pojave na svjetskoj modnoj sceni ne skida s trona. Poznata po svom avantgardnom stilu lako se popela po modnoj ljestvici te iznenadila i veterane vjenčane industrije, a od tada nije razočarala. Dizajn koji obiluje ekstravagantnim modelima i glamurom zaobilazi tradiciju u širokom luku i na scenu donosi nešto dosada neviđeno.

Vjenčanice su to za kojima se sve glave okreću i pored kojih niti jedna žena ne ostaje ravnodušna. Sami krojevi su zaista nešto posebno, a dizajnerica sve snage ulaže u to da njezini modeli budu specifični i neponovljivi. Vjenčanice karakterizira seksipil, senzualnost te hrabri izrezi i dekoltei, krase ih najfinije aplikacije, perle i kristali, a prozirne tkanine i prorezi samo naglašavaju seksipil ovih vjenčanica.

Na hrvatskoj vjenčanoj sceni Vesna SPOSA je već godinama broj jedan te je stoga logičan korak u ponudu dovesti samo creme de la creme svjetskih vjenčanica. Kvaliteta bez premca i dizajn koji prkosi drugima ono je čime se Vesna SPOSA ponosi te se Berta Beliti stoga savršeno uklapa. Ekskluzivni trunk show već je odrađen, a mladenke nisu ostale imune na glamurozne kreacije te su sa zanimanjem i uzadisima oduševljena pomno pratile reviju.

Vlasnica modne kuće Vesna SPOSA, Vesna Pretković, nije skidala osmijeh i ponos s lica. Dovesti ovako veliki svjetski brend u Zagreb nije nimalo lako, a vjerujemo da je to ipak bio pun pogodak što nam dokazuju veliki osmijesi budućih mladenki.

VESNA SPOSA

ZAGREB – SPLIT -KARLOVAC – RIJEKA – VARAŽDIN

www.vesnasposa.hr

facebook.com/vesnasposa

Komentiraj