Goran Berović

FOTO, VIDEO: Edo Maajka predstavio novi album ‘Put u plus’

Edo Maajka je u Vintage Indsutrialu na malenom koncertu predstavio novi hvaljeni album ‘Put u plus’ te njegovo dugosvirajuće, vinilno izdanje.

Novim albumom Edo Maajka predstavlja svoj žešći zvuk koji u kombinaciji vrsnog repanja i čvrstih gitarskih rifova zvuči poput odličnog rock and rolla čime ovaj već proslavljeni hip-hoper širi područje svojeg glazbenog utjecaja. U tom smislu možemo očekivati i nove poklonike njegova zvuka kojeg suvereno predstavlja i činjenicom kako je sam, po prvi puta, u ulozi svojeg glazbenog producenta.

Uz savršeno usklađeni bend koji čine Yogi Lonich (gitara), Mario Rašić (bas), Mirsad Dalipi (bubanj), Edo Maajka je energijom, scenskom dominacijom, vještinom repanja i odličnom interpretacijom oduševio publiku.

U nastupu koji je trajao više od sat vremena odrapao je hit singlove s novog albuma poput pjesama ‘No pasaran’ posvećene borbi protiv rastućeg, globalnog radikalizma, ljubavne ‘Ne mogu disat’, zanimljive ode svim drugačijima ‘Izdajničko kolo’, hipnotičke ‘Dolazim i odlazim’ te odlične ‘Bolje je bolje’. 

Niz glazbenih noviteta zaokružio je miksom starih hitova u kojem su se našle pjesme ‘Jebo vladu’, ‘Bomba!’, ‘No sikiriki’ koje je publika pjevala u glas sa poznatim reperom. Uz zahvalu svim prisutnima, Edo Maajka je najavio i sljedeće veliko druženje sa svojom publikom – koncert u Dom sportova koji će se održati u novom terminu 16. studeni.

Komentiraj