Glazbenik Damir Kedžo, koji je nedavno s kolegicom Jelenom Žnidarić (ZSA ZSA) očarao publiku pjesmom ‘Sve u meni se budi’ i pobijedio na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, kreće u osvajanje stranog tržišta novom pjesmom na engleskom jeziku.

Single znakovitog naziva ‘Not A Crime’ nastao je prošle godine u Stockholmu, gdje je Damir Kedžo snimio još nekoliko pjesama za hrvatsko i strano tržište.

Mladi pjevač ovaj put našao se i u ulozi koautora, zajedno sa švedskim pjevačem i tekstopiscem Gabrielom Alaresom.

”Veseli me što se po prvi put pojavljujem i u ulozi koautora. Pri pisanju smo se vodili mišlju da pjevam o onome što osjećam, pjesma je nastala u trenutku”, otkrio je Damir Kedžo. Single je nastao u suradnji sa švedskim glazbenicima Gustafom Svenungssonom i Magnusom Wallinom koji su napisali glazbu za pjesmu, dok su za produkciju spota zaslužni talentirani Starfish i Sebastian Lestapier.

Pjesma je energična, pozitivna i ima poruku s kojom se svatko tko se ikad zaljubio do kraja može poistovjetiti. S obzirom da je perspektivni pjevač dugo čekao s objavljivanjem novog singla, kako kaže “pao mu je kamen sa srca kad je shvatio da je pjesma napokon ugledala svjetlo dana”. S obzirom na talentiranu grupu mladih ljudi koji stoje iza novog singlea i glasovne sposobnosti Damira Kedže, ova pjesma će nesumnjivo postići veliki uspijeh, koji će se proširiti i izvan granica Lijepe naše.

Komentiraj