FOTO: Tower Centar Rijeka veselo proslavio dvanaesti rođendan

facebook.com

Mjesec studeni je već tradicionalno u znaku nezaboravnog rođendana Tower Centra Rijeka. Golden weekend, glazbeni vrtuljak, dječja predstava, modna revija, gostovanje JoomBoosa, predstavljanje Videostara te razgovor s finalistima i koncert Mije Dimšić, zabavili su proteklog vikenda sve generacije posjetitelja. 

Rođendansko slavlje je započelo je golden weekendom, zabava se nastavila uz interaktivni mađioničarski show, glazbeni vrtuljak i predstave za djecu. Vrhunac je bila modna revija brenda Krie Design kreatorice Kristine Burje. Svi posjetitelji uživali su u prezentaciji njezinih kreacija, a reviju je otvorila – Julia Roberts. Posjetiteljima je  ubrzo objašnjeno kako je ipak riječ je o nevjerojatnoj celebrity transformaciji Marine Mamić. Nakon toga modnom su pistom prošetali modeli u kreacijama zakupaca TCR-a koju je stilizirala poznata hrvatska dizajnerica.

Nezaobilazno događanje je bio i koncert Mije Dimšić. Mlada pop pjevačica i kantautorica Mia Dimšić najveću je popularnost stekla singlom “Život nije siv“, a istoimeni album u vrlo je kratkom roku postao najprodavaniji u Hrvatskoj. Hrvatska diskografska udruga Miju je nagradilo priznanjem za najbolju mladu izvođačicu, a na njezinoj je polici već pet Porina.

Komentiraj