facebook.com

FOTO: Rekordno dobro posjećeni prvi vikend Adventa u Klovićevim dvorima

Prvi vikend na Adventu u Klovićevim dvorima otvorio je koncert grupe ‘Cubismo’ uz čije je hitove plesala publika na platou Gradec.

Više od sto tisuća lampica, jedinstvena atrakcija za fotografiranje, odlična gastro ponuda i dobra zabava, bili su zanimljivi tisućama gostiju. Nakon što je u prethodne dvije godine osvojio društvene mreže, Advent u Klovićevim dvorima u ovogodišnjem izdanju dodatno je iznenadio sve goste – čak tri foto pointa na kojem nastaju najljepše uspomene “uhvaćene“ kamerom ili mobitelom oduševile su i mnoge poznate koji nisu odoljeli druženju: Ana Radišić, Lea Mijatović, Lana Gojak, Vinko Filipić, Sanela Seferagić, Zoran Aragović, dizajnerski dvojac Twins, Vjeko Mandić, Tomislav Grgić i brojni drugi.

Nakon ‘Cubisma’, glazbena pozornica na platou Gradec gotovo svaki dan ugostit će brojne bendove dok su petak i subota rezervirani za najpoznatija imena domaće glazbene scene: Tram11, TBF, Gustafi, Songkillers, Dino Dvornik Tribute band i Ljetno kino.

Osim za najbolje koncerte, Advent u Klovićevim dvorima treba rezervirati i za posebno gastronomsko iskustvo. Kobasito, Rasputin, Apres-ski, Sidro, Sarmagedon, Pani, M&R, Winter House, Story, 100% Istra, Jingle Mingle i Rougemarin sa svojim delicijama spremno čekaju i najzahtjevnije posjetitelje, a neizbježan je i slatki kutak Šećer na kraju u kojem najukusnije deserte nude Rougemarin, Milky i Cukeraj.

Posjetitelji željni umjetnosti su u atriju Klovićevih dvora uživali u maestralnim ilustracijama Zdenka Bašića s motivima poznatog romana ‘Zlatarovo zlato’, pozornost je privukao i Djed Božićnjak koji zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti u svojoj kočiji leti iznad Klovićevih dvora. Najljepšu Adventsku fotografiju ove je godine uz posebne svjetlosne dekoracije svim posjetiteljima donosi Zagrebačka banka, a blagdansku čaroliju s više od 100 000 lampica omogućio je HEP.

Komentiraj