Goran Stanzl

FOTO: Puno iznenađenja na 10. Zagreb Auto Weeku

U sklopu Arena Centra održava se jubilarno deseto Zagreb Auto Weeka koji uz bogat program predstavlja i prvu go kart mobilnu stazu na svijetu.

Zaljubljenici u automobilsku industriju, nove automobile i blještavilo automoto svijeta ponovo su došli na svoje. U sklopu Arena Centra otvoreno je deseto jubilarno izdanje Zagreb Auto Weeka, koji predstavlja sve najbolje od automobilskog tržišta u ovom trenutku. Puno novih automobila, zgodnih hostesa, poznatih auto brendova i iznenađenja mogli su vidjeti i doživjeti gosti eventa.

Samo za ovu prigodu premijerno je predstavljena nova, peta generacija Nissan Micre, hrvatsku premijeru imala je i Kia Rio koju krasi atraktivan izgled i velika praktičnost.

Predstavljena je i luksuzna limuzina, Volvo S90 koji odiše vrhunskim skandinavskim dizajnom. Prezentiran je i E-mobility kutak kojeg krasi nova Toyota C-HR, živahni corssover koji dolazi u hibridnoj verziji. Također, Auto Week predstavlja i kutak za gospodarska vozila od kojih se posebno ističe novi model Opel Vivara.

Veliku količinu pažnje izazvala je i prva mobilna go kart staza na svijetu, koja se nalazi na velikom parkiralištu ispred samog ulaza u Arena Centar. Staza je oduševila svojim izgledom i mogućnostima, a želju da se okušaju u vožnjama nisu propustili oni kojima je brzina strast i kojima je staza odlična prilika da zadovolje svoju dnevnu dozu adrenalina i uživaju u natjecanju. U dobroj zabavi i brzim karting krugovima uživali su: Sementa Rajhard, Daniel Bilić, Lana Klingor Mihić…

Komentiraj