Ove subote, 03.12., zagrebački advent uveličalo je i veliko otvorenje programa ‘Zagrebačka božićna bajka 2’ na kojem nas je i ove godine dočekao prvi snijeg te mnogo sadržaja na lokaciji glavnog zagrebačkog trga.

U sklopu ove šarmantne lokacije među borovima i snijegom krije se novi pivski trg powered by Karlovačko gdje možete kušati i burgere branda ‘Chef’ poznatog kuhara Ivana Tomaševića, a božićnim hitovima i jazz pop standardima zabavljali su nas Joe Pandur & Jedis of Retro. Bilo je pravo zadovoljstvo posjetiti Kronplatz Apres ski kućicu koja uz ponudu toplih Bombardina oduševila kako parove tako i mališane koji su se slikali na originalnoj žičari staroj 35 godina koja je za ovu priliku dopremljenoj u Grad Zagreb.

_mg_4267
Pivski trg powered by Karlovačko
_mg_4049
Pivski trg powered by Karlovačko
Joe Panda band
Joe Panda band
Antonio Franić
Antonio Franić

Osmijeh na lica izmamila je i prigodna velika kugla za snijeg koja je u svojoj unutrašnjosti krila novi, premijerno postavljen, Citroen C3. Ipak, najveće veselje izazvao je prvi snijeg koji su organizatori priredili uz pomoć topova te tako izazvali pravu poplavu popularnih selfie-ja među posjetiteljima. Među poznatijim licima našli su se Tomo in der Muhlen, Iva Balent, Tomo Ricov, Antonio Franić te Boško i Iva Balaban.

Posjetitelji su uživali na umjetnom snijegu
Posjetitelji su uživali na umjetnom snijegu
Iva Balent s prijateljicama
Iva Balent s prijateljicama
Tomo in der Muhlen i Tomo Ricov
Tomo in der Muhlen i Tomo Ricov
Iva i Boško Balaban
Iva i Boško Balaban

Treba napomenuti kako je program organiziran svakodnevno gdje će nastupiti bendovi poput entuzijastičnih Groovy Cakesa, retro banda Boom Pacha Boom, hrvatskih Andrew sistersa Gelato Sisters pa sve do fenomenalnih, uvijek voljenih Songkillersa čiji je nastup predviđen za 30. prosinca.

Uz sve ove bogate i zanimljive sadržaje, gurmane treba uputiti na bogatu gastronomsku ponudu slavonskog Dobra i Slavonsku ili Dalmatinsku kućicu na kojima možete probati vrhunske autohtone proizode. Za slatki kutak tu su fritule spravljene po originalnoj recepturi bake Marije, te kućica Slatka tajna.

_mg_4686
Program ‘Zagrebačka božićna bajka 2’ otvoren je za posjetioce i koncerte

Komentiraj