Nikola Zoko

FOTO: Nama i Alma na Špici uspjele u svojoj namjeri

Zagrebačka Špica subotom je omiljena kod svih Zagrepčana. Na njoj se pije kavica, sreću prijatelji i promoviraju modni trendovi. U tom duhu nastao je zajenički projekt ‘Nama i Alma na špici’, kroz kojeg su najdugovječnija domaća robna kuća Nama i modna savjetnica Alma Premerl Zoko zajedno odlučili pokazati što odabrati i kako kombinirati modne imperative ove sezone.

Mjesto radnje glavni Namin izlog na Ilici koji se ovog vikenda pretvorio u fashion platformu za kompletan make over. Nasumce odabranih šest posjetiteljica stilistica je sa svojim timom pretvorila u prava “Lica špice”.

“Uvijek mi je bila želja pokazati stvarnim ženama kako se odjenuti za određenu prigodu, ali i dokazati da je moda u različitim veličinama i prilagodljiva svima. Bio je gušt raditi outfite i pokazati različite modne stilove“, rekla je Zoko.

Kako bi make over bio potpun u beauty kutku by Catrice vizažistica Gina Marinović pokazala je nude trend za dnevni look i trend naglašenih očiju za posebne prigode. Za kosu je bio zadužen Keune, a frizerka Karla Krišto pokazala je nekoliko načina kako napraviti brze svečane firzure.

Pred naminim izlogom se stvorila velika gužva…

FOTO: Nikola Zoko
FOTO: Nikola Zoko
FOTO: Nikola Zoko
FOTO: Nikola Zoko

Komentiraj