Igor Soban/PIXSELL

FOTO: Marijana Batinić pobjedila ‘strah od zubara’

Pronaći vrhunskog stomatologa i pobijediti svojevrsni strah od zubne ordinacije i zvuka brusilice za većinu ljudi je veliki korak naprijed u brizi o zdravlju vlastitih zubi.

Poznata TV voditeljica Marijana Batinić je uspjela u tome zahvaljujući osoblju Stomatološke poliklinike Trupeljak.

U ugodnoj atmosferi, stručnoj stomatološkoj usluzi i dobrom raspoloženju, Marijana Batinić se prepustila u ruke osoblja i dobila besprijekoran osmijeh koji će ostati njen zaštitni znak.

Kako sama kaže “nikad nije imala previše problema sa svojim zubima”, Marijana Batinić je željela malo pobijeliti zube, malo ih “izglancati” kako je sama rekla, a nije znala što ju očekuje i koliko jedan ovakav tretman može biti bolan.

“Ako kažem da sam uživala u Stomatološkoj poliklinici Trupeljak, zvučat će pretenciozno, ali prvi put da nisam osjećala nikakvu nelagodu ili strah, koji sam ranije imala. S punim sam se povjerenjem prepustila u njihove ruke, doslovno. Kako nemam prevelikih problema sa zdravljem zubi, Zoom metoda izbjeljivanja je ono što sam željela napraviti kako bi moji zubi izgledali besprijekorno. Priroda mog posla to traži, kamera to voli, no uostalom svaka žena želi savršen osmijeh bez obzira na priliku i situaciju. Zahvat bi preporučila bih svima, isplatit će se u svakom pogledu, bezbolan je, a rezultati su više nego zadovoljavajući”, rekla je voditeljica Marijana Batinić.

Unatoč činjenici da postoji nekoliko metoda za izbjeljivanje zuba stručno osoblje Stomatološke poliklinike Trupeljak odlučilo se za izbjeljivanje uz pomoć Zoom tehnologije (Zoom 2 lampa) koja daje najbolje i najvidljivije rezultate. Sam postupak izbjeljivanja trajao je 45 minuta, a postupak je uključio zaštitu gingive i sluznice, premazivanje zubi gelom koji se osvjetljava Zoom 2 lampom te se tako došlo do aktivacije gela tj. njegovog maksimalnog učinka.

“Trajnost boje koja je dobivena Zoom tehnologijom izbjeljivanja je godinu do dvije što ovisi o konzumaciji pigmentiranih pića i hrane te o oralnoj higijeni. Trenutno je ova metoda izbjeljivanja najučinkovitija, najbrža i najsigurnija, jer se radi pod kontrolom stomatologa s najkvalitetnijim i najunapređenijim materijalima i opremom”, rekla je dr.med.dent. Ana Trupeljak Obratov, specijalizantica stomatološke protetike

Marijana Batinić je pronašla stomatologa za sebe i svoju obitelj i nije skidala osmijeh s lica te je odradila nekoliko spontanih fotografija s osobljem Stomatološke poliklinike…

Komentiraj