FOTO: Make up boutique poznatog branda MAKE UP FOR EVER otvara se 1. listopada u Gradu Rijeci

MAKE UP FOR EVER

Make up boutique poznatog branda MAKE UP FOR EVER otvara se 1. listopada u Gradu Rijeci.

MAKE UP FOR EVER u organizaciji tvrtki SOCAP ORIGINAL i La Truccheria, u Splitu već pruža stručno usavršavanje za školovane vizažiste koji se žele afirmirati i graditi karijeru. Za sve obožavateljice ovog beauty i make up brenda, proizvodi i informacije o tečajevima dostupni su na službenoj internetskoj stranici www.makeup.hr. Istaknimo da nakon Splita i Rijeke, na red dolazi i Grad Zagreb. 

Make Up Boutique poznatog branda MAKE UP FOR EVER
Make Up Boutique poznatog branda MAKE UP FOR EVER

MAKE UP FOR EVER proizvodnju prilagođava tehnologiji, kombinirajući inovativne materijale s 30 godina starom tradicijom kakvoće i strogom pažnjom na detalje. Kao odgovor na modernizaciju, tehnološki napredak i zahtjeve svakodnevnice, predstavili su revolucionarne proizvode poput Aqua linije, Water Blend tekućeg pudera i neizostavne Ultra HD 4K linije.

MAKE UP FOR EVER Ultra HD
MAKE UP FOR EVER Ultra HD

Ovaj brand popularan po inovativnom Ultra HD make up-u, za zaštitno lice je odabrao kontroverznu Andreju Pejić, prvi androgeni model koji je krasio naslovnicu Vogue magazina.

Andreja Pejić na coverima modnih časopisa
Andreja Pejić na coverima modnih časopisa

Riječankama je uskoro dostupna šminka korištena na setovima najpopularnijih filmova današnjice – 50 shades of Grey (50 nijansi sive) i Avatar, autora Jamesa Camerona, koji slovi za najkomercijalniji film posljednjeg desetljeća…

make-up-for-ever-50-shades-of-grey
Brand MAKE UP FOR EVER bio je zadužen za šminku glumaca u filmu ’50 nijansi sive’

Komentiraj