FOTO: Hippy Garden vas poziva na reviju ‘SAVE THE DATE’ u petak 13. svibnja

Šime Eškinja

Modni brand Hippy Garden vas poziva na veliku reviju pod imenom ‘SAVE THE DATE’.

Revija koja je uvod u nadolazeću sezonu bit će održana u petak 13. svibnja u remek-djelu moderne arhitekture Francuskom paviljonu u Savskoj cesti 25 u Zagrebu.

Francuski paviljon je rad slavnih Roberta Camelota i Jacquesa & Paula Herbéa, izgrađen je 1937., a obnovljen 2014. godine prema projektu Alana Brauna, romantičan i po mnogim stvarima jedinstven, idealno je mjesto kojim mogu prošetati bezvremenske haljine Hippy Gardena.

Uzvanici će na imati priliku uživati u tridesetak modela, podijeljenih u dvije kategorije – vjenčanice i elegantne haljine. Prva u potpunosti priziva nježne i snene emocije, fluidna je i meka, dok druga sa svojim izrazito ženstvenim krojevima i decentnim uzorcima plijeni pažnju time što je istovremeno razigrana i luksuzna.

Najavljena revija ovog će puta imati i poseban element iznenađenja. Uzvanici će osim uživanja u prekrasnim modelima prisustvovati i ekskluzivnoj prezentaciji projekta osmišljenog pod paskom kreativne Đurđice Vorkapić.

Đurđica Vorkapić će predstaviti svoju novu kolekciju ‘Simply Woman’.

Poznata dizajnerica modne etikete Hippy Garden novom kolekcijom u prvi plan stavlja romantiku, ženstvenost i senzualnost.

Kolekcija ‘Simply Woman’ je prepoznatljiva po dugim haljinama izrađenim od materijala koji iz ženske siluete izvlači ono najljepše, resice i čipka u pastelnim bojama pudera i
zemljanim tonovima upotpunjuju doživljaj decentne elegancije. Nježni upadljivi detalji i
razrađenost do zadnjeg detalja će očarati svaku hrabru i odlučnu ženu.

Kampanja je snimana u okruženju crkve Svetog Mihovila i Ane u općini Krašić. Zaštitno lice kampanje je Lucija Slivar.

Budite dio velikog modnog događanja ‘SAVE THE DATE’ u organizaciji modne etikete Hippy Garden koje se održava u Zagrebu u petak 13. svibnja.

Glavni event počinje u 20 sati u Francuskom paviljonu na adresi Savska cesta 25…

Komentiraj