FOTO: FOOD OUTLET ŽABAC Hrvatski aparat s Labud deterdžentima u rinfuzi

Igor Nobilo

Prvi hrvatski food outlet Žabac predstavio je aparat za deterdžente u rinfuzi.

Ovaj projekt i proizvod nastao je u suradnji s hrvatskom tvrtkom Labud te kao prvi takav u Hrvatskoj izazvao veliko oduševljenje kupaca.

U suradnji s Centrom za inkluzvne radne aktivnosti zaposlena je jedna osobu s invaliditetom koja će raditi na “deterdžentomatu” po četiri sata dnevno i kojoj će pomagati radni asistent.

Centar za inkluzivne radne aktivnosti je neprofitna organizacija koja svojim djelovanjem širi mogućnosti za jače uključivanje osoba s poteškoćama u društvo. Zaposleniku Filipu Bosaku ovo je prvi posao te je ovom prilikom izrazio veliko zadovoljstvo što je dobio priliku za rad.

Gospodin Mario Žamboki, suvlasnik prvog hrvatskog food outleta Žabac, naglasio je kako se ovakvim načinom kupnje deterdženata bez ambalaže pridonosi očuvanju okoliša. Poanta je u tome da kupci dođu s vlastitiom ambalažom u koju se natoči deterdžent iz rinfuze po vrlo povoljnim cijenama.

Sredstva koja se nude su sredstvo za pranje posuđa, omekšivač za rublje, detrdžent za rublje, univerzalno sredstvo, sredstvo za sanitarije te sredstvo za čišćenje stakla.

Koncept food outleta Žabac još jednom je potvrdio kako je ovo jedna od hvalevrijednih ideja.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner