FOTO: Dizajnerica Andrea Šket Škomac pokrenula modni brand ‘I WISH’

Sara Dombre, Marija Šmic

Mlada dizajnerica Andrea Šket Škomac pokrenula je modni brand ‘I WISH’.

Dugogodišnje školovanje i ljubav prema modi i dizajnu Andrea Šket Škomac okrunila je otvorenjem vlastitog butika na ekskluzivnoj lokaciji. Showroom u zagrebačkom centru Green Gold ispunile su dvije kolekcije ‘Impress’ i ‘Take a bow’.

‘Impress’ kolekcija sastoji se od deset modela haljina izrađenih od likre i čipke s dodacima satenskih i ukrasnih traka u kojima će svaka žena privući pažnju. U kolekciji prevladavaju nude nijasne koje zrače nježnošću i ženstvenošću te su prigodne za svečane prilike i večernje izlaske.

Za hrabrije i odvažnije, dizajnerica je pripremila kolekciju ‘Take a bow’. Zaštitni znak kolekcije su velike mašne od scuba i tila, koje na haljinama izgledaju glamurozno. U kolekciji se mogu pronaći i kompleti hlača sa korzetima te suknje sa crop topovima koji će naglasiti ono najbolje na svakoj ženskoj figuri.

Istaknimo kako su na nedavnom otvorenju showrooma bili prisutni prijatelji dizajnerice: Bojana Gregorić, Marijana Batinić, Ecija Ojdanić, Nataša Janjić, Marijana Mikulić, Luka Stepančić i drugi.

Komentiraj