FOTO: Aktualna kolekcija modne marke FOCH dizajnerice Vedrane Šehagić

Autor:

Foto: FOCH

Kreirajući kolekciju zimskih jakni i kaputa za svoju modnu marku FOCH, dizajnerica Vedrana Šehagić, posegnula je za najjačim ovogodišnjim trendovima i poigrala se tehnikom patchworka u pastelnim bojama.

Modernim krojevima, pretapanjem boja i zanimljivim detaljima koji naglašavaju eleganciju Vedrana Šehagić je uspjela stvoriti upečatljiv spoj kože, krzna i pletiva. Uz tople nijanse bež boje i nezaobilazne sive tonove, svoje mjesto u kolekciji pronašla je i plava – boja koja će još dugo vladati modnom scenom.

Svaki komad iz ove luksuzne kolekcije lako se može zamisliti u različitim modnim stilovima – uz dnevne poslovne kombinacije, ležernu sportsku odjeću ili glamurozne večernje toalete.

Kolekcija je dostupna u ekskluzivnim trgovinama u Zagrebu, Puli, Rijeci i Zadru te u hotelima Excelsior u Dubrovniku i Kempinski u Savudriji.

FOCH uskoro pokreće internetsku prodaju (http://www.avenuefochparis.com), a svoje dugogodišnje iskustvo u kreiranju business casual odjeće, organizaciji proizvodnje i prodaji, Vedrana Šehagić je pretočila u novi projekt – cjelovitu podršku u korporativnom odijevanju, od savjetovanja preko osmišljavanja pa sve do izrade.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.