EVO KAKO HDZ ZDUŠNO BRANI BUTKOVIĆA OD MILANOVIĆA Hrvati se ne boje toga samoproglašenog ‘frajera’. Bully je kukavica!

Autor:

Premijer Plenkovic una otvorenju lucice u Vabrigi

Foto: PIXSELL/Sasa Miljevic

Današnji dan obilježen je internetskom borbom između ministara mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića i hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. Nakon što je ministar Oleg Butković jutros prozvao Zorana Milanovića na društvenim mrežama jer mu nije odgovorio na pitanja, predsjednik Republike uzvratio je istom mjerom, a u sve se upleo i HDZ koji je odlučio začiniti Facebook borbu statusom u kojem Milanovića, između ostalog, naziva kukavicom.

“Bully je kukavica! Milanović opet nije odgovorio na dva jednostavna Butkovićeva pitanja, ali po svojoj već izlizanoj špranci pokušava skrenuti pažnju s njih novom medijskom agresijom i salvom lažnih optužbi. Njegovo balkansko divljanje, međutim, malo koga više impresionira (osim nekoliko najortodoksnijih članova SDP-a). Hrvati se ne boje toga samoproglašenog “frajera”. Stoga ćemo ponoviti pitanja od kojih kršitelj Ustava RH bježi jednako uspaničeno kao što je pobjegao i od kandidature na izbore 2024.1.  Je li trgovanje utjecajem ako predsjednik RH osobno traži od državnih i privatnih banaka da otvore račun njegovom rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s ruskim kapitalom? 2. Što je dobio kao protučinidbu za taj angažman?”, napisao je HDZ na Facebooku.

Podsjetimo, ranije u nedjelju je Butković na Facebooku opet prozvao predsjednika Republike Zorana Milanovića napisavši da i dalje čeka odgovore na pitanja koja mu je jučer postavio u svojoj objavi.

Nastavak je to “rata” između njega i predsjednika koji traje već neko vrijeme, ne bi li sve kulminiralo nakon što je Milanović komentirao prepiske ministra i bivše državne tajnice Josipe ex Rimac iz 2019., u kojima je lobirala da se zaposli sin njezine prijateljice. Butković je jutros pitao Milanovića da mu nije “maca popala jezik” s obzirom na to da nije dobio odgovore na svoja pitanja, dok ga je Milanović upitao postoji li član član njegove obitelji koji se nije okoristio državnim novcem od kada je postao ministar.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.