MILANOVIĆ ‘UBIO’ BUTKOVIĆA ‘Osam milijuna kuna državnog novca, Olja, potrošio si da bi obiteljska birtija više zarađivala’

Autor:

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon što je ministar Oleg Butković jutros prozvao Zorana Milanovića na društvenim mrežama jer mu nije odgovorio na pitanja, predsjednik Republike uzvratio je istom mjerom.

Obraćajući mu se s “Olja” Zoran Milanović je poručio Olegu Butkoviću na Facebooku:

“Olja, ima li člana tvoje obitelji koji se nije okoristio državnim novcem od kad si ministar?

Zna se već, braco bivši policajac sa 25 godina je preko noći postao uspješni kamiondžija pa i veleposjednik skupog zemljišta uz more. Jasno, ako si brat HDZ-ovog ministra, možeš kupovati i pomorsko dobro. Ali nije Olja zaboravio ni oca. Najprije je tata Butković od Ministarstva turizma dobio 110 tisuća kuna za obnovu svog kampa Povile, a onda je Oljino Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture dalo osam milijuna kuna za gradnju novog lukobrana u uvali Povile – direktno pred restoranom tate Butkovića.

Osam milijuna kuna državnog novca, Olja, potrošio si da bi obiteljska birtija više zarađivala. Jasno je da Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa ni u jednom slučaju nije našlo ništa sporno. Jer, država je HDZ-ovcima bankomat.

P.S. O lažima koje si napisao čujemo se kasnije, javim ti se iz Hrvatskog Zagorja s Uskrsne pištole.”

Podsjetimo, Butković je jutros pitao Milanovića da mu nije “maca popala jezik” s obzirom na to da nije dobio odgovore na svoja pitanja.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.