BUTKOVIĆ NE MIRUJE Objavio fotku ‘mace’ pa se uhvatio Milanovića: ‘Jutro Zorane, oprosti što ti pišem rano, ali…’

Autor:

26.07.2022., Komarna - Sluzbeno otvorenje Peljeskog mosta.  Gordan Jandrokovic, Zoran Milanovic, Oleg Butkovic  (26.07.2022., Komarna - Sluzbeno otvorenje Peljeskog mosta.  Gordan Jandrokovic, Zoran Milanovic, Oleg Butkovic , ASCII, 112 components, 11

Foto: PIXSELL

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković na Facebooku je opet prozvao predsjednika Republike Zorana Milanovića napisavši da i dalje čeka odgovore na pitanja koja mu je jučer postavio u svojoj objavi. Nastavak je to “rata” između njega i predsjednika koji traje već neko vrijeme, ne bi li sve kulminiralo nakon što je Milanović komentirao prepiske ministra i bivše državne tajnice Josipe ex Rimac iz 2019., u kojima je lobirala da se zaposli sin njezine prijateljice.

Dobro jutro Zorane, oprosti što ti pišem ovako rano jer znam da duže spavaš, ali još čekam tvoje odgovore na moja dva pitanja. Nije valjda maca popapala jezik? P.S. Dobro promisli što ćeš odgovoriti jer ću imati i dodatna pitanja. Srdačan pozdrav”, napisao je Butković u nedjelju ujutro na Facebooku.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.