Erik ten Hag već je ‘u akciji’: Promijenio je sve terene u trening centru

Nogometaši Manchester Uniteda u ponedjeljak počinju s pripremama za novu sezonu, a novi menadžer kluba Erik ten Hag već je krenuo s implementacijom svojih ideja.

Kako pišu otočki mediji, Ten Hag je, između ostalog, od osoblja zatražio da se trava na svim terenima za trening skrati na točno – 15 milimetara. Novi trener vjeruje da će takva trava pomoći igračima da poboljšaju vještinu dodavanja, kao i da ubrzaju igru. Ranije je najavio da će se fokusirati na vježbe s loptom, kao i na fizičku spremu igrača.

Iako navijači ‘Crvenih vragova’ podržavaju Ten Haga i prve ideje koje je donio u klub, s druge su strane prilično  nezadovoljni jer rukovodstvo još uvijek nije dovelo niti jedno pojačanje, a jasno je da im treba minimalno četiri ili pet provjerenih igrača kako bi se vratili u borbu za mjesto u Ligi prvaka.

Mediji u Engleskoj su pisali da bi zbog takvog odnosa čelnika prema klubu iz Manchester Uniteda mogao otići Cristiano Ronaldo, no sigurno je da bi se situacija znatno promijenila ukoliko bi klub s Old Trafforda uspio zaključiti transfer Frenkiea de Jonga iz Barcelone.

Komentiraj