EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO kako je Škegrina kadrovska hobotnica unatoč kaznenim prijavama zavladala ključnim tijekovima hrvatskog gospodarstva te koji su dijelovi Ramljakove poslovne biografije prešućeni

Premijer Andrej Plenković donio je izborom Ante Ramljaka jednu od svojih značajnijih odluka u premijerskom mandatu. Potpuno je svjestan svih teških okolnosti koje prate taj slučaj i osobno će nadgledati sve aspekte te situacije. Neće tu biti prostora ni za kakve neprimjerene utjecaje”, izjavio je u ponedjeljak za Nacional izvor blizak Plenkoviću.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

Komentiraj

PREKOJosip Regović i Pixsell
IZVORBERISLAV JELINIĆ I BORIS BILAS
Podijeli objavu
Prethodni članak“DON CARLO” U HNK-u ZAGREB: Verdijeva grand-opera u zvjezdanom sastavu
Sljedeći članakPrevoditeljima dodijeljene Nagrade ‘Iso Velikanović’
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.