NACIONAL OTKRIVA KAKO SE POKUŠAVA UTJECATI na premijera Plenkovića i ministra Butkovića, tko su kandidati za gradnju Pelješkog mosta i što se mijenjalo u natječajnoj dokumentaciji za 420 milijuna eura vrijedan projekt koji će spojiti Hrvatsku

Svega tri dana prije isteka roka za podnošenje obvezujućih ponuda za gradnju, Nacional je ekskluzivno doznao između kojih osam kandidata će se odlučivati tko će graditi Pelješki most, ključni infrastrukturni projekt koji se treba početi graditi za mandata Vlade Andreja Plenkovića. Radi se o projektu čija se ukupna vrijednost procjenjuje na 420 milijuna eura te koji se danima nalazi u središtu pozornosti zbog nastojanja političara iz BiH da ga se uspori i dovede u pitanje njegovu realizaciju.

Više pročitajte u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakNakon poplave u Zadru sanirane javne ustanove, slijedi sanacija domaćinstava
Sljedeći članakFOTO: Vukovarsko-srijemska županija ima mnogo za ponuditi svojim posjetiteljima
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.