Dwayne Johnson ozbiljno razmišlja o ulasku u utrku za američkog predsjednika

Američka tv kuća NBC počela je u utorak prikazivati novi sitcom „Young Rock“ temeljen na životu poznatog glumca Dwaynea „The Rock“ Johnsona. U sklopu toga, Johnson dao je niz promotivnih intervjua a u jednom od njih, objavljenom u listu USA Today, najavio je kako bi mogao ući u utrku za američkog predsjednika ako bi to bilo ono što narod želi. Pitanje je bilo postavljeno jer se sitcom odvija 2032. godine a u tom sitcomu Johnson kreće u predsjedničku utrku.

„Razmotrio bi ulazak u predsjedničku utrku u budućnosti ako bi to bilo ono što ljudi žele. Doista to mislim i pri tome nisam neozbiljan. Sve ovisi o ljudima“, izjavio je Dwayne Johnson dodajući „Čekati ću i slušati“.

Ovo nije prvi puta da Johnson spominje ulazak u borbu za američkog predsjednika. Još 2016. godine prvi je puta rekao kako ne odbacuje tu mogućnost jer bi to bila prilika da pomogne ljudima. „Dosadašnji izbori pokazali su da je sve moguće“, izjavio je tada Johnson.  Zatim je 2017. godine gostovao kod Ellen DeGeneres i rekao kako ozbiljno razmišlja da se kandidira za američkog predsjednika.

Komentiraj