Drew Barrymore prisjetila se fotografiranja za Playboy i reakcije Spielberga

Glumica Drew Barrymore u ponedjeljak je proslavila 46. rođendan što je bila prilika da se ponovo susretne sa redateljem Stevenom Spielbergom koji joj je, kada je imala sedam godina, dao ulogu u filmu „E. T.“. Bila je to ključna uloga u njenoj karijeri nakon koje je postala filmska zvijezda. Međutim, 1995., neposredno pred svoj 20. rođendan, Drew Barrymore je osvanula obnažena u magazinu Playboy. To se Spielbergu nije dopalo, a o tome su razgovarali u emisiji „The Drew Barrymore Show“.

Spielberg joj je tada poslao kopiju magazina u koji je na njene razgolićene fotografije zalijepio majice i hlačice koje je skinuo s lutkica i uz to napisao poruku „Pokrij se“. Zauzvrat, ona mu je poslala tri fotografije nastale ispred crkve na kojima je odjevena kao časna sestra. Ispod prve fotografije napisala je „Oprosti“, ispod druge „Vidim svjetlo“, a ispod treće „Dolazim“. Sve tri fotografije Spielberg je uokvirio i stavio na zid u svojoj kući, što je i pokazao u emisiji „The Drew Barrymore Show“.

Tijekom emisije, Drew Barrymore bila je vrlo emotivna kada je ugledala Spielberga te je u suzama rekla kako je slavni redatelj prva osoba koja je doista brinula za nju. „Još uvijek brinem za tebe. Brinuo sam za tebe od trenutka kada si kao mala plavokosa oluja došla na audiciju u moj ured, osvojila nas u trenutku, da bi zatim osvojila cijeli svijet. To si bila tada kao što si to i sada“, odgovorio joj je Spielberg. Na to je ona dodala „Mislila sam na tebe svaki puta kada bih napravila nešto dobro ili loše, uvijek sam se pitala što bi ti osjećao ili mislio o tome jer sam te uvijek željela učiniti ponosnim. Živjela sam za to da te učinim ponosnim“.

Komentiraj