Drama iznad Beograda: Avion udario u signalizaciju, s rupom u trupu i oštećenim krilom kružio iznad grada

Autor:

Screenshot/X

Društvenim mrežama šire se snimke zrakoplova kompanije Marathon Airlinesa, avio-kompanije koja obavlja letove za Air Serbiu, na kojima je vidljivo da je sa 106 putnika sletio je na beogradski aerodrom ‘Nikola Tesla‘ s rupom u trupu i oštećenim krilom.

Avion je oštećen u nedjelju navečer prilikom polijetanja s beogradskog aerodroma kada je udario u svjetlosnu signalizaciju na kraju piste. Kako se neslužbeno doznaje, uzrok incidenta je kratak zalet koji je pilot uzeo prilikom polijetanja, tako da nije imao dovoljno vremena da se ranije odvoji od piste i izbjegne svjetlosnu signalizaciju, piše N1 Srbija.

Zrakoplov je u takvom stanju sat vremena kružio iznad Beograda, da bi konačno sletio. Zbog curenja goriva vatrogasci su morali prskati letjelicu pjenom da bi se izbjegao požar.

Air Serbia je priopćila da je avion na letu za Düsseldorf vraćen iz tehničkih razloga, a da sigurnost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Drama iznad Beograda: Avion udario u signalizaciju, s rupom u trupu i oštećenim krilom kružio iznad grada | NACIONAL.HR – Cro24.NET

prije 5 mjeseci

[…] Izvor: Nacional […]