Drake razljutio Halle Berry, koristio njenu fotografiju bez dopuštenja

Nakon objavljivanja ‘Slime You Out’, Drakeovog novog singla i suradnje sa SZA-om, na čijoj naslovnici se našla fotografija Halle Berry prekrivena zelenom sluzavom tekućinom na dodjeli Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2012., Halle Berry se javno oglasila i osudila Drakea zbog tog postupka.

Štoviše, Halle Berry je na Instagramu naglasila da Drake nije dobio njezino odobrenje za korištenje te fotografije za naslovnicu novog singla. “Nije dobio moje dopuštenje. To stvarno nije cool što je napravio, imala sam bolje mišljenje o njemu.“, izjavila je odgovarajući na pitanje jednog obožavatelja da prokomentira aktualni Drakeov singl.

Dodala je istom prilikom da ponekad treba biti veći frajer… čak i ako si žena!

Nakon što je jedan obožavatelj pitao zašto je tako bijesna jer je fotografija u vlasništvu Getty Imagesa, glumica je izjavila da je kanadski reper isprva tražio dopuštenje od nje, a ona ga je odbila, te napisala: “Zato što me pitao, a ja sam rekla NE, zato.“, te odgovarajući drugom obožavatelju pojasnila cijelu priču: “On je natjerao svoje ljude da zovu moje ljude, a ja sam rekla NE. Nije mi se svidjela ta slika sluzi po mom licu u vezi s njegovom pjesmom. A on je to ipak odlučio učiniti! Vidite…to je nepoštovanje. To uopće nije cool!”

Komentiraj

nacional banner
nacional banner