Dragutin Kamenski se vratio u Dinamo i to na poziciju predsjednika Odbora za financije i organizacijska pitanja

Autor:

08.06.2022., Zagreb - U Hotelu Westin odrzana je konferencija Njuskala i Poslovnog dnevnika pod nazivom Izazovi i prilike na trzistu nekretnina 2022. Dragutin Kamenski Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Davorin Visnjic/Pixsell

Izvršni odbor Dinama pod predsjedanjem Velimira Zajeca održao je svoju drugu sjednicu na kojoj je formirao tri Odbora posvećena financijama i organizacijskim pitanjima, stadionu te članstvu, a najavljeno je formiranje i četvrtog čiji će djelokrug biti sponzori.

Zanimljivo da su mjesta u odborima dobili i neki bliski suradnici bivšeg predsjednika Mirka Barišića kojih se isti odrekao u nedavno održanim izborima za skupštinu kluba.

Tako će između ostalog ponovno u radu kluba aktivno sudjelovati Dragutin Kamenski, Franjo Gregurić, Mladen Vedriš

Priopćenje iz Maksimira:

Nakon prošlotjedne Sjednice Izvršnog odbora GNK Dinamo, na drugoj sjednici u novooformljenom sastavu, održanoj 25. ožujka 2024. godine, IO je imenovao svoje članove u tri novoosnovana Odbora u klupskoj organizaciji.

Nakon sjednice Izvršni Odbor kluba održao je press konferenciju te obznanio javnosti donesene odluke, a one su bile sljedeće:

Odbor za financijska i organizacijska pitanja će biti u sljedećem sastavu:

Dragutin Kamenski – predsjednik
Mislav Ante Omazić – potpredsjednik
Mladen Vedriš
Marko Salopek
Emanuel Tutek
Tin Patarčec
Marin Bolanča

Odbor je na sjednici obznanio kako će do kraja idućeg tjedna pripremiti natječaj za najbitnije stavke kojima će se Odbor baviti u bliskoj budućnosti.

– Preuzimanjem predsjedanja Odborom formalizirana je moja želja za pomoći Dinamu u idućem razdoblju. U ljudima iz kluba predvođenim novim predsjednikom Velimirom Zajecom vidio sam ozbiljnost i odlučnost, te shvaćajući situaciju u kojoj se Dinamo nalazi želim svojim iskustvom i znanjem pomoći u stvaranju zdravih temelja kluba. Nemamo puno vremena, krećemo odmah, odlučno i s jasnim planom djelovanja, izjavio je nakon sjednice predsjednik Odbora za financijska i organizacijska pitanja g. Dragutin Kamenski.

Odbor za stadion biti će u sljedećem sastavu:

Ivan Nauković – predsjednik
Dragutin Kamenski – potpredsjednik
Franjo Gregurić
Goran Đulić
Krešo Knezović
Miljenko Sakoman

Odbor za stadion idućeg će utorka održati prvu sjednicu kao samostalno tijelo.

– Vođeni principima Dinama kao uključivog kluba u kojem su dobrodošli svi koji mogu i žele pomoći u Odbor za koordinaciju izgradnje stadiona imenovane su osobe iz kluba, grada, osobe s iskustvom sudjelovanja u takvim velikim projektima, pa i predstavnici navijača koji su i glavni posjetitelji stadiona. Naš cilj je jasan: čim prije izgraditi moderan stadion i da u tom procesu Dinamo bude aktivan sudionik koji će koordinirati sve uključene strane, izjavio je nakon sjednice predsjednik Odbora g. Ivan Nauković.

Odbor za Članove će biti u sljedećem sastavu:

Tomislav Globan – predsjednik
Tomislav Metelko – potpredsjednik
Igor Kalabek
Krešo Knezović
Držislav Krasić
Sara Hukavec
Petar Storjak

– Članovi su duša svakog kluba, a ciljevi našeg odbora su daljnji razvitak demokratskih procesa u Dinamu, unapređenje odnosa prema članovima uz rast broja članova, digitalizacija članskih procesa i iskustva za posjetitelje na dan Dinamovih utakmica. U odboru će biti ljudi koji su svakodnevno u kontaktu s bazom Dinamovih navijača i članova, a ujedno su i izuzetno stručni. U timu će biti marketinški konzultanti i stručnjaci za digitalni marketing, povjerenici kluba s iskustvom učlanjivanja velikog broja članova, ali i zaposlenici kluba koji su zaduženi za pitanja članstva i ulaznica, kazao je po završenoj sjednici predsjednik Odbora za Članove, izv. prof. dr. sc. Tomislav Globan.

Donesena je i odluka kako će novi član Uprave GNK Dinamo g. Zvonimir Manenica biti pridružen postojećem sastavu direktora dviju firmi – Plavi korner i Dinamo Trade.

Član Izvršnog odbora GNK Dinamo g. Krešimir Mlinarić na press konferenciji je dao svoj početni dojam o klubu te obrazložio odluke donesene na sjednici.

– Kroz Odbore i ljude dokazujemo otvorenost prema svima koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti, a interes Dinama im je na prvom mjestu. Predstavljen nam je financijski tok u klubu i to smo primili na znanje. Situacija je pod kontrolom i uz odgovorno poslovanje nema razloga za brigu, rekao je g. Mlinarić, pa nadodao:

– Osnovan je Odbor za sponzore s ciljem da se analizira dosadašnji rad i unaprijed rad s gospodarstvenicima i podignu prihodi kluba od sponzorstva. Član IO Dinama Zrinko Hržić do iduće sjednice će dati prijedlog članova Odbora.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.